Društvo

Mali Stefan završio sa zračenjem u Štutgartu

Trogodišnji Stefan Miladinović, čija borba sa malignim tumorom mekih tkiva traje od oktobra prošle godine, završio je sa zračenjem, i po rečima njegove mame Ljudmile, sada ga u Štutgartu očekuju kontrole i snimanja, za koje se nadaju da će povtrditi da je iz ove bitke mališan  izašao kao pobednik.

Ljudmila Ristić Miladinović  zahvalila se u ime svog supruga Zorana, svoje ime  ali i u ime malog Stefana rečima:

“Za moj osmeh, za život moj, ali i mame i tate koji kažu da njihov život bez mene ne bi imao smisla, zahvalan sam svim dobrim ljudima koji su uplatili novac za moje lečenje. Zahvalni smo i Ministarstvu zdravlja, koje je uplatilo prvi deo lečenja. Želim da bolničku postelju, infuzomate i kanile zamenim bezbrižnim detinjstvom, da sva deca na svetu budu zdrava i srećna!!! I ovaj mural na zidu iza mene šalje poruku, ruka ruci, bez vas moji roditelji bitku za moj život ne bi dobili! Javicu se uskoro sa lepim vestima, a do tada još jedno HVALA, pozdrav od Stefana, mame i tate”, objavila je preko svog Fejsbuk profila.

Da podsetmo,u prikupljanje novca za Stefanovo lečenje u Nemačkoj uključili su se mnogi pojedinci,ustanove i organizacije. Pomogli su niški rokeri, niški Simfonijski orkestar i profesori Fakulteta umetnosti,  Klub privrednika Niša, zatvorenici niškog KP Zavoda, a takođe i Niške Vesti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com