Društvo

Klub privrednika Niša i Niške Vesti pomažu malom Stefanu

Niškim muzičarima koji će u sredu, 21. decembra u 20 sati održati koncert u Domu vojske  za malog Stefana Miladinovića, priključili su se i Klub privrednika Niša i Niške Vesti. Oko tridesetak uspešnih niških  privrednika otkupilo je 400 karata za koncert, a Niške Vesti se uključuju u humanitarnu akciju podelom ovih karata.

Od sutra, 20. decembra, od 8 do 16 sati možete posetiti našu redakciju u ulici Prvomajskoj broj 2, lokal 1 i dobiti (besplatno) karte za Humanitarni koncert. Akcija traje do srede u 16 sati.

Na koncertu će nastupiti Goran Šepa Gale iz Kerbera, Oliver Katić, Neša Saita, Penthouse band, Ansabl „Groš“, Kolege bend, Dejan Najda Najdanović i „Konstantin“.

screenshot_1

Karta inače košta 300 dinara, a sva prikupljena sredstva  biće uplaćena za lečenje dvoipogodišnjeg Stefana Miladinovića koji se bori protiv malignog tumora mekih tkiva i potrebno mu je lečenje u inostranstvu.

stefan-miladinovic-640x360

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com