Hronika

Lekari se bore za život radnika kome je smrskana noga

Radnik M.M. (48) koga je juče na poslu u jednoj niškoj firmi udario metalni poklopac i smrskao mu nogu i dalje se nalazi u veoma teškom stanju i životno je ugrožen.

“Nakon nesreće urađena je natkolena amputacija leve noge. Pacijent se nalazi se na aparatima i lekari se bore za njegov život”, rekao je direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju Radmilo Janković.

Radnik je juče oko 10 časova u teškom stanju transportovan u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu gde je hitno operisan. Tim lekara pokušao je da mu spase nogu, ali je na kraju ipak morala da se amputira.

Prema nezvaničnim informacija, nesrećni čovek zaposlen je u preduzeću “MIN Kopex” zaposlen na mestu ispitivača varova a do nezgode je došlo u momentu dok je mašinom ispitivao varove na elementu koji je napravljen za hidroelektranu “Đerdap”.

Metalni poklopac, koji se nalazio pod pritiskom, pod još nerazjašnjenjim okolnostima, izleteo je iz ležišta i udario radnika u nogu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com