Sport

Lalatović otišao! Simo Krunić novi trener Radničkog?

Sada već bivši trener Radničkog Nenad Lalatović upravo je napustio klub sa Čaira, prve informacije govore da je došlo do sporazumnog raskida ugovora sa prvim čovekom niškog kluba Ivicom Tončevim.

Nakon razmatranja kandidata na sednici Upravnog odbora, znaće se i zvanično ime novog trenera. Za sada se nezvanično kao novi trener Nišlija pominje Simo Krunić, doskorašnji trener Čukaričkog. On je krajem aprila sa ekipom gostovao na Čairu kada su ekipe podelile bodove (2:2) u meču 33. kola Superlige Srbije. Ovu utakmicu koju su obeležile prepirke i teške reči, igrači Radničkog odigrali su bez glavnog trenera Nenada Lalatovića a policija je u službenim prostorijama bila prisutna jer je postojala opasnost da dođe do većeg incidenta.

Bivši trener Nišlija ima samo reči hvale za saradnju sa niškim klubom.

“Ja moram da nastavim dalje i videću šta ću i gde ću raditi u narednom periodu. Na ovu odluku je uticalo i to što sam 365 dana bio odvojen od moje dece, puno mi nedostaje vreme koje provodim sa njima, tako da ako budem radio sledeće sezone to će biti ili u Beogradu ili u nekom gradu koji na nekih 80 do 100 kilometara od glavnog grada, jer bih na taj način mogao da svaki dan budem sa decom. Još jednom želim da se zahvalim svima u Radničkom i u Nišu. I Ivici Tončevu, sa kojim bih želeo ponovo da sarađujem u budućnosti i direktoru kluba Dejanu Propadalu i isportskom direktoru Marku Jovanoviću i igračima, a posebno navijačima Radničkog i svim ljubiteljima fudbala u Nišu koji su me sjajno prihvatili od prvog dana“, rekao je Nenad Lalatović.

U narednim danima očekuje se i zvanična potvrda ili saopštenje niškog kluba o tome ko će preuzeti ekipu koja je već u Sloveniji na pripremama.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com