Sport

Remi na “zapaljivom” Čairu: Teške reči… tuča za dlaku izbegnuta (VIDEO)

Fudbaleri niškog Radničkog odigrali su nerešeno sa Čukaričkim meč 33. kola Superlige Srbije, 3. kolo plej-ofa (2:2). Ovu utakmicu koju su obeležile prepirke i teške reči igrači Radničkog odigrali su bez glavnog trenera Nenada Lalatovića.

Već u 11. minutu meča gosti su poveli golom Stojanovića. Ovaj gol kao da je probudio domaće igrače koji su izjednačili u 34. minutu pogotkom Ranđelovića. Na odmor se otišlo izjednačenim rezultatom 1:1.

Foto: Maja Vodeničarski (svađa trenera je počela još za vreme meča)

Najbolji strelac lige Nermin Haskić glavom je postigao gol u 62. minutu (2:1), što je dalo nadu i navijačima na Čairu da glasnije bodre gradski klub. Sam kraj meča i dosuđeni indirektni udarac sudije Petra Pipera podigao je tenzije na niškom Čairu do samog usijanja. Sa terena su udaljeni trener gostiju Simo Krunić i pomoćni trener Radničkog Vidak Bratić. Ubrzo u nadoknadi vremena gosti postižu gol za 2:2 (Stojanović).

Trenutno je Radnički na drugoj poziciji na tabeli Superlige Srbije, dok je Čukarički preuzeo treće mesto sa bodom više od Partizana. Čeka se ishod večerašnjeg derbija večitih rivala.

Skandiranje navijača sa tribina dodatno je pogoršalo već poljuljanu atmosferu.

Svađa trenera, prozivke i vređanje nastavljeno je i nakon meča. Naelektrisana atmosfera osetila se i na novinarskog konferencijiji, kada je gostujući trener Simo Krunić, skoro ućutkao jednog od poznatih niških sportskih novinara rečenicom: “Ovo je naša konferencija nije vaša!”.

“Poručio bih moj prijatelju Lalatoviću, da ne sme da se desi da se njuegov drugi pomoćnik zaleće na mene. Mi smo drugovi. Iz poštovanja, iako nisam u pravu. Tenzije su velike, utakmica je bila važna. Ja sam se danas borio za Čukarički. Nemojte da mislite da se nekoga bojim. Ja ne dam na svoj klub u ne dam na sebe. Ja sam mali trener, niko i ništa, Milojević i Lalatović su bolji od mene. Ja ginem za svoj klub i ne dam da neko skače na mene”, rekao je Krunić.

“Mislim da je Simo imao veliki monolog o nekim stvarima o kojima ne treba da se priča. Druga stvar, nije bilo napadanja od Vidaka Bratića, nego je Simo Krunić napadao mene. Što se tiče igre, bili smo dobri posle njihovog vođstva, preokrenuli smo rezultat, a detalje iz finiša meča ne želim da komentarišem”, rekao je Dragan Šarac, pomoćni trener Radničkog.

Meč sledećeg kola igra se u Novom Sadu, u utorak, 30. aprila gde niške fudbalere dočekuje ekipa Proletera.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com