Promo

Crédit Agricole banka otvorila jednu od najmodernijih filijala u Kraljevu

Od danas, klijentima Crédit Agricole banke u Kraljevu, na adresi Cara Lazara 31, na raspolaganju je jedna od najmodernijih filijala Banke uređena prema novom konceptu uređenja filijala, razvijenom po uzoru na filijale Banke širom sveta. U novom okruženju klijentima će na usluzi biti dobro poznati tim bankarskih svatnika spremnih da zajedničkim zalaganjem nađu najbolje rešenje za svakog klijenta.

Novi koncept uređenja filijale razvijen je pre svega sa ciljem da klijentima u modernom i prijatnom prostoru omogući fleksibilan i neposredan odnos sa bankarskim savetnicima kao i uvede dodatne funkcionalnosti kao što je digitalna zona gde je moguće isprobati najnovije digitalne servise Banke, posebnu mašinu za brzu uplatu pazara ili uplatno isplatni bankomat na kome je moguće koristiti dinare i evre.

„Crédit Agricole Srbija, deo je Crédit Agricole grupe, jedne od 10 najvećih bankarskih grupacija na svetu koja posluje u 47 zemalja i ima više od 52 miliona klijenata. O snazi  i stabilnosti Crédit Agricole grupe najbolje govori kreditni rejting A+ koji je pokazatelj visoke stabilnosti, čak i u veoma izazovnim uslovima poslovanja. Sa željom da i u ovim izazovnim vremenima odemo korak dalje i klijentima omogućimo još bolje iskustvo, umesto postojeće filijale u Kraljevu, otvorili smo potpuno novu, koja predstavlja jednu od najmodernijih filijala Crédit Agricole banke u Srbiji“, rekao je Romuald le Masson, rukovodilac prodajne mreže Crédit Agricole Srbija.

Crédit Agricole banku u Srbiji čini više od 900 zaposlenih koji u 74 filijale, kroz individualan pristup i posvećenost svakodnevno rade na unapređenju partnerskog odnosa sa 300.000 klijenta, imajući u vidu specifične potrebe svakog od njih kao i osobenost vremena u kome živimo.

 

Crédit Agricole banka Srbija je članica Crédit Agricole grupe, vodećeg partnera francuske ekonomije i jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi. Crédit Agricole je vodeća banka za poslovanje sa stanovništvom u Evropi, prva u asset menadžementu, prva u bankoosiguranju i treća u projektnom finansiranju. Izgrađena na snažnim korenima kooperative, sa svojih 140.000 zaposlenih i 31.500 rukovodilaca u lokalnim i regionalnim bankama, Crédit Agricole grupa je odgovorna i responzivna banka koja uslužuje svojih 52 miliona klijenata, 8.8 miliona zajedničkih akcionara i milion pojedinačnih akcionara. Zahvaljujući modelu univerzalnog bankarstva fokusiranog na klijenta, koji se zasniva na saradnji između banaka za poslovanje sa stanovništvom  i poslovnih linija, Crédit Agricole grupa je vodeći partner u podržavanju klijenata u njihovim projektima u svim oblastima poslovanja sa stanovništvom kroz specijalizovane poslovne linije: dnevno poslovanje, štednja, stambeni i potrošački krediti, osiguranje, privatno bankarstvo, asset menadžment, lizing i faktoring i koroporativno i investiciono bankarstvo. Crédit Agricole se takođe ističe po svojoj dinamičnoj i inovativnoj politici društveno odgovornog poslovanja za dobrobit privrede. Ova politika zasnovana je na pragmatičnom pristupu koji je prožet kroz celu grupu i angažuje svakog zaposlenog.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com