Društvo

Kreće krpljenje udarnih rupa

Krpljenje udarnih rupa na niškim ulicama biće glavni posao radnika Direkcije za izgradnju grada od srede 7. marta, potvrdio je direktor ovog preduzeća Nebojša Lović.

“Zamolio bih Nišlije da budu strpljivi još koji dan, potrebno je da podloga bude suva, kako bi taj posao odradili kvalitetno da se ne bi otvarale nove rupe”, kaže Lović.

On dodaje da je poželjno i da spoljna temperatura bude što viša kako se ne bi brzo hladila pripremljena masa za punjenje rupa, koja se prenosi sa lokacije na lokaciju.

Posao održavanja poveren je firmi “M Univerzal tim”, a sve će koštati 50 miliona dinara koji su predviđeni do kraja godine za grad i seoska područja, zajedno.

Povećan broj rupa na niškim ulicama, možda je rezulat mraza i soli koja je bačena tokom zimskih meseci, komentariše direktor ovog niškog javnog preduzeća.

“Danas su radnici Direkcije sa izvođačem radova, obišli grad i utvrdili prioritete. Prvo će se raditi glavni pravci, ulice kojima saobraćaju autobusi gradskog prevoza i sam centar grada”, kaže on.

Lović dodaje da se ove godine rupe na ulicama neće samo krpiti, već će se raditi i presvlačenje mnogih ulica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com