Društvo

Kreativna radionica za decu “Upoznajemo Češku, pravimo robote”

“Upoznajemo Češku, pravimo robote”, radionica koja je planirana za 18. januar, iz organizacionih razloga biće održana 25. januara od 10,30 časova, u prostorijama EU info kutka u Nišu.

“Deca čije učešće je potvrđeno za radionicu 18. januara imaju zagarantovano mesto za novi termin 25. januara i nije potrebno da se ponovo prijavljuju”, kažu u EU info kutku.

Za prijavu novih učesnika, dodaju iz EU info kutka, je potrebno ime, prezime i uzrast deteta, kao i ime i kontakt telefon roditelja/staratelja.

Iz organizacionih razloga potrebno je najaviti učešće na radionici (roditelji ili staratelji za dete) na mejl officenis@euinfo.rs ili broj telefona 018/254-461, najkasnije do petka 24. januara u 19,00 časova.

Na novoj radionici na interaktivan način deca će se upoznati sa Češkom. Predavač će biti pedagog Nina Spasić iz udruženja “Dedina garaža” koja će deci pričati o kulturi Češke i pomoći im da naprave svoje robote.

Učešće na radionici je besplatno, a sve materijale potrebne za rad obezbeđuje EU info kutak.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com