Društvo

Komšije sredile ambulantu Delijski vis (FOTO)

Mladići iz niškog naselja Delijski vis, ponovo su iznenadili, ovog puta sredili su Zdravstvenu stanicu “Delijski vis” – fasadu, ofarbali klupice i obnovili gelendere.

Njih trinaestorica u dane vikenda okupili su se oko iste ideje da im stanica gde dolaze i leče se bude čistija i lepša.

Ova grupa mladića juna lane sredili su parkove i mobilijare u naselju Trošarina.

„Nama nije teško da se okupimo i uradimo nešto za naše naselje. Evo prolepšalo se vreme i mi počinjemo sa akcijama. Imamo podršku komšija i meštana naselja, to nas raduje“, kaže Milan Spasić.

Foto: Niške Vesti; Milan Spasić

Ova grupa mladića iz niškog naselja Trošarina sve je brojnija, desi se nekad da neko donira sredstva ili materijal ali ovog puta ne, kaže Spasić.

“Sve smo sami donirali i kupili, nije loše da nam neko pokloni barem materijal. Bila nam je potrebna dozvola od direktora Doma zdravlja Milorada Jerkana koju smo dobili i nije ostalo više ništa drugo nego da prionemo na posao”, kaže uz osmeh Spasić.

Ovu grupu vrednih ljudi čine mladići, studenti, đaci i zaposleni ali pre svega oni koji vole svoj grad, ipak najviše svoju Trošku, kako je iz milošte zovu.

Akcije ovih Nišlija predstavljene su i u Facebook grupi – RADNE AKCIJE DELIJSKI VIS

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com