Promo

KOMPLETNA DIJAGNOSTIKA na najnovijim aparatima i vrhunskoj medicinskoj opremi – KLINIKA MAJA (VIDEO)

Klinika Maja - Za kristalno jasan vid

Klinika Maja omogućava pacijentima kompletnu dijagnostiku na najnovijim aparatima i najmodernijom medicinskom opremom, upravo uslovi lečenja u ovoj poznatoj niškoj klinici čini da veliki broj pacijenata poklanja poverenje ovim vrhunskim oftalmolozima.

Stanja koja uspešno rešavaju u Klinici Maja su:

Lasersko skidanje dioptrije
Katarakta
Glaukom
Strabizam i ambliopija
Oboljenja žute mrlje
Uveitis
Keratokonus
Degeneracija, ruptura i ablacija retine
Dijabetesna retinopatija
Mušice u vidnom polju

„Svakoj dijagnozi pristupamo sa punom pažnjom i odgovornošću“, ističu u Klinici Maja.

Klinika Maja je vrhunska oftalmološka klinika, koja je u samom vrhu oftalmoloških usluga ne samo u Srbiji, već i u regionu. Posvećenost i vrhunsko lečenje očnih bolesti i stanja oka odlike su ove klinike na kojima su izgradili brend i ime kome se veruje.

Kako bi se postigao visok standard, posvećeno se pristupa svakom pacijentu i njegovom lečenju, a tome doprinosi permanentno praćenje svih svetskih standarda, kao i primena najsavremenije medicinske opreme koja je na raspolaganju.

„U Klinici Maja svakodnevnica je prožeta prijateljskom atmosferom, ljubavlju i pozitivom, a otvoren odnos sa pacijentima je ono što nas posebno odvaja od drugih. Duh zajedništva koji vlada u klinici uliva poverenje našim pacijentima i omogućava im da se osećaju kao deo našeg tima i da su ovde uvek dobrodošli“, ističu u Klinici Maja.

Iskusan tim očnih hirurga sa više od 20 godina iskustva, na čelu sa profesorkom dr Gordanom Zlatanović, garantuje profesionalizam na visokom nivou i najbolju negu.

Usluge:

– Hirurške intervencije 

– Pregled oka 

– Dijagnostika

Klinika Maja
Vizantijski bulevar 33
018/530-541 018/533-036
www.klinikamaja.rs
Facebook

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com