Sport

Ko nema karte da gleda mečeve, može da gleda trening

“U sredu, 1. februara od 15.30 do 16.30 biće održan otvoreni trening, gde će svi oni koji nisu imali priliku da kupe karte, moći da dođu da nas vide kako treniramo”, najavio je selektor naše reprezentacije Nenad Zimonjić.

“Zadovoljstvo mi je što igram u Nišu. Želeo bih da pozdravim novog selektora Nenada Zimonjića i da mu se zahvalim što je ovu prihvatio funkciju, ali i da se zahvalim Bogdanu Obradoviću na sjajnoj saradnji prethodnih 11 godina. Drago mi je što smo svi zajedno, jedino nam nedostaje Janko Tipsarević koji je opravdano odsutan. Čuo sam da je atmosfera ovde sjajna i da će nam navijači dati dodatnu energiju”, kazao je Novak Đoković, a prenosi Blic sport.

O svojim protivnicima, teniskoj reprezentaciji Rusije, Đoković je rekao:

“Oni su mladi, ali vrlo kvalitetni. Ne treba ih uopšte potcenjivati jer su svi u prvih sto na listi. Iskreno se nadam da ćemo biti spremni i da ćemo ih savladati”, rekao je Nole i najavio da će posle Dejvis kupa učestvovati na turniru u Indijan velsu.

I Viktor Troicki je oduševljen što će ekipa imati priliku da igra u Nišu.

“Hala je mala, publika nam je blizu, tako da ćemo moći da osetimo njihovu podršku. Nadamo se da ćemo na krilima navijača stići do pobede”, rekao je Troicki za Blic sport.

Zimonjić je istakao da su svi reprezentativci zdravi i da je to  najbitnije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com