Zdravlje

Klinički centar u Nišu upošljava lekare i medicinske sestre

Tokom predstojeće nedelje Klinički cenzar u Nišu raspisaće konkurs za zapošljavanje 10 lekara, pet viših medicinskih sestara i 15 medicinskih sestara sa srednjom stručnom spremom, izjavio je direktor te zdravstvene ustanove Zoran Radovanović.

Radovanović je istakao da će predstojeće nedelje krenuti i upošljavanje mladih lekara koji su u protekle tri godine diplomirali sa najboljim prosekom. Mladi lekari sa visokim prosekom ocena, podsetio je on, biće zapošljavani u okviru zajedničke akcije Ministarstva zdravlja i Medicinskih fakulteta.

„Pošto smo mi univerzitetski centar potrebni su nam novi lekari i to u što u većem broju. Zbog novog prostora u Kliničkom centru nedostaju nam anesteziolozi, radiolozi, ginekolozi, pedijatri i neke hirurške grane“, kazao je Radovanović.

Klinički centar u Nišu prošle nedelje uposlio je 83 medicinske sestre, a tokom februara i marta 130 sestara i tehničara i 11 lekara različitih specijalnosti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com