Sport

KIK BOKS SPEKTAKL U NIŠU: Očekuje se oko 1000 takmičara iz 15 država

U organizaciji Kik boks kluba „Niš“, pod pokroviteljstvom grada Niša, u hali „Čair “ će se 15. i 16. decembra održati međunarodna kik boks revija „BALKANS BEST FIGHTERS“.

Počele su prijave za treći po redu međunarodoni turnir u kik boksu. Organizatori očekuju najbolje borce iz 15 država sa oko 1000 takmičara. Dolaze ekipe iz Austrije, Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Mađarske, Bugarske, Poljske, Moldavije, Grčke, Turske, Rumunije, Albanije, Srbije.

“Borbe počinju u subotu ujutru od 10 časova na dva ringa a glavni spektakl je u subotu uveče od 18 časova, kada je i defile učesnika kao i najbolje borbe eliminacija. Takmičenja se nastavljaju i sutradan, u nedelju 16. decembra od 10 časova, dok su finalne borbe BBF od 18 časova, kao i dodela priznanja najboljima”, objašnjava Srđan Radulović organizator “Balkans Best Fighters-a”.

Prošlogodišnji osvajač prvog mesta je Kik boks klub Niš, koji ove godine nastupa u oslabljenom sastavu, zbog nekoliko povređenih takmičara kao i neizvestan nastup najboljeg niškog borca Novaka Radulovića, zbog povrede cevanice zadobijene  u poslednjem meču.

“Ponovili smo uspeh iz prethodne godine, tako da smo i ove godine apsolutni šampioni Srbije za 2018. kao i Centralne Srbije. Probaćemo da ponovimo uspeh na BBF ali nam je najbitnije da svi učesnici budu zadovoljni  gostoprimstvom grada Niša.”, ističe Radulović.

On je pozvao Nišlije i stanovnike okolnih gradova, koji vole ovaj sport da dođu i prate borbe, jer će ovo biti jedinstvena prilika da vide najbolje takmičare Balkana i jednog dela Evrope. Biće tu svetskih prvaka, ali i osvajača drugih medalja.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com