Politika

JOVANOVIĆ PORUČUJE BANĐURU: Zameniče izađite iz “bunkera” da Nišlije čuju istinu

„Gospodine Banđur, po četvrti put ću se naći na Sudu, od kad je ova naprednjačka vlast „usrećila” Nišlije, za osam godina, od kada ste došli na čelo Niša. Nikada Vi i Vaši saborci niste bili u pravu što se tiče tužbi protiv mene, jer na vašu žalost ni za prebrzu vožnju nikada nisam kažnjen. Naravno da prihvatam sve moguće poligrafe, ali sud građana je ipak najvažniji”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša reagujući na izjavu zamenika gradonačelnika, Miloša Banđura, da je podneo privatnu tužbu protiv njega za povredu ugleda i časti, zahtevom za dopunu dnevog reda za Banđurovu smenu, na prethodnoj gradskoj Skupštini.

Jovanović poziva Banđura na TV duel ili eventualno okrugli sto da sa predstavnicima opozicije ukrsti stavove.

„Ako ste čovek od morala, ugleda i integriteta, izađite iz „bunkera”, suočite se sa istinom, nećete valjda biti kukavica i pobeći sa “megdana”, zakažite sa svojim saradnicima iz vlasti okrugli sto ili TV duel sa predstavnicima opozicije sa prenosom uživo, a ja obećavam nivo razgovora koji dolikuje univerzitetskom gradu kao što je Niš. Najbolje je da vas pred sudom javnosti podsetimo na vaše pogubno delovanje u ovom gradu. Ako vam je draga istina, prihvatite ovu civilizacijsku tekovinu, a građani neka uporede ko je u pravu”, kaže Jovanović.

On ističe da će podsetiti Nišlije na sve oblike korupcije u gradu, u prethodnih osam godina, od kada je Srpska napredna stranka došla na vlast, ako zamenik gradonačelnika prihvati njegov poziv.

„Navešćemo imovno stanje njihovih čelnika, govorićemo o voznom parku gradskog rukovodstva i upoznaćemo ih sa izbornom krađom, koja se desila na prošlim lokalnim izborima. Ukazaćemo na nesposobnu i jalovu vlast koja je u Nišu prisutna već osam godina, na medijski mrak nezabeležen u istoriji grada, kao i na to da je u vreme ove lokalne vlasti najmanje para iz budžeta Grada otišlo za izgradnju i lokalni razvoj”, zaključuje Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com