Politika

Jovanović traži smenu zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura

Branislav Jovanović, odbornik odborničke grupe “Niš – moj grad”, poslao je zahtev za dopunu dnevnog reda sednice Skupštine Grada Niša, koja će biti održana 13. juna, u kojoj predlaže smenu zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura.

Jovanović navodi da je situacija u gradu sve gora i gora, a Banđurovu smenu traži jer je, kako navodi, od svih aktuelnih političara u vrhu gradske vlasti i Gradskog veća, on sa najdužim stažom i najvišim funkcijama.

“Stanje korupcije i kriminala u gradu je u konstantnom porastu, a, po zakonu, organizaciono i resorno je bio zadužen da predloži mere i radi na sprečavanju korupcije i kriminala i poboljšanju stanja u javno komunalnom sektoru gradu”, navodi u obrazloženju Jovanović.

Kao neke od primera, Branislav Jovanović naveo je nameštanje tendera, hapšenja u javnim preduzećima, popločavanje Trga kralja Milana, kao i gubitke u pojedinim javno komunalnim preduzećima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com