Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP „Naissus“ danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: Velepolje (dragstor), Gornji Komren (prema Humu), ul.Vizantijski bulevar, ugao ul. Drainčeve i Banjalučke.

ZBOG KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI MOGUĆI PREKIDI VODOSNABDEVANJA NA VIŠE LOKACIJA

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži na uglu ulica Drainčeve i Banjalučke. Zbog radova na popravci oštećenja biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovim ulicama do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Gornjem Komrenu prema Humu. Zbog popravke prvog ventila mogući su prekidi u snabdevanju vodom u ovom selu do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Desila se havarija na vodovodnoj mreži u ulici Vizantijski bulevar, ispred broja 124. Zbog radova na popravci kvara, moguć je prekid u snabdevanju vodom u delu ulice do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Izvode se radovi na popravci priključne veze u selu Velepolje ispred dragstora. Zbog popravke oštećenja na mreži moguć je kratki prekid u snabdevanju vodom u ovom selu do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com