Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP “Naissus” danas će raditi na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Mogući su prekidi snabdevanja vodom do 15 časova.

Selo Čukljenik
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u selu Čukljenik, pored škole. Zbog radova na osposobljavanju vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u selu Čukljenik.

Ulica Vizantijski bulevar bb
Pojavljuje se voda na bedemu gde prolazi cevovod AC 400, potrebno je raskopavanje u blizini tržnog centra“Lidl“. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanje vodom do 15 sati u delu Vizantijskog bulevara.

Selo Paligrace
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u selu Paligrace, u I ulici levo. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u selu Paligrace.

Selo Rujnik
Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom, biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com