Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na mreži u ulici Ljubiše Cvetkovića Robija

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

RADOVI NA MREŽI U UL. KRALjA STEFANA PRVOVENČANOG

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, kod broja 5. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Kralja Stefana Prvovenčanog, leva strana od ul. Lole Ribara do raskrsnice sa ulicom Sedmi juli. Tu su ulice: Lole Ribara, deo Mačvanske i deo Svetosavske.

POPRAVKA KVARA U ULICI STEVANA MILČIĆA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Stevana Milčića, kod pumpne stanice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Stevana Milčića i Petra Božovića.

RADOVI NA MREŽI U ULICI LjUBIŠE CVETKOVIĆA ROBIJA

Voda na ulici, potreban je iskop u selu Gornje Međurovo u ulici Ljubiše Cvetkovića Robija bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ulici Ljubiše Cvetkovića Robija.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u selima Popovac , Pasi Poljana- 1300 kaplara, Trupale- Nišavska, Sečanica, Vrtište, Supovac i još nekim .Popravke u šahtama planiraju se u ulicama Bulevar 12.februar 52a, Roberta Koha 10, Ivangradska, Strahinje Simonovića 2 i druge. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com