Servisne

JKP „Naissus“: Produžetak radova na uglu ulica Rentgenove i Dragiše Cvetkovića

JKP „Parking servis“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju više lokacija u Gradu.

PRODUŽETAK RADOVA NA UGLU ULICA RENTGENOVE I DRAGIŠE CVETKOVIĆA

Nastavak radova na zelenoj površini kod dečjeg mobilijara na uglu ulica Rentgenove i Dragiše Cvetkovića. Zbog popravke vodovodne mreže najavljene ulice imaće vodu, jedino se prekid vodosnabdevanja predviđa do 15 sati u ulici Bulevar Zorana Đinđića, na prostoru od br. 31 do br. 75.

NOVI KVAR U ULICI PETRA ARANĐELOVIĆA

Voda na asfaltu, prethodnog dana je obavljena jedna popravka ali je neophodan novi iskop u ulici Petra Aranđelovića, u blizini prethodnih radova. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Petra Aranđelovića.

POPRAVKA KVARA U ULICI VELIKOTRNAVSKOJ

Voda na površini, potrebna je intervencija u ulici Velikotrnavskoj, kod broja 1. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Velikotrnavskoj.

KVAR NA PUTU ZA ALEKSANDROVO

Voda na asfaltu, potreban je iskop na putu za Aleksandrovo, kod benzinske pumpe Mihajlović. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu puta za Aleksandrovo i u delu Mramorskog brda.

KVAROVI U DOBROVOLjAČKOJ ULICI

Voda na površini, potrebni su iskopi u naselju Branko Bjegović, u Dobrovoljačkoj ulici, kod brojeva 4 i 17. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Dobrovoljačkoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U ULICAMA I NEKIM SELIMA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u selu Supovac – u ulici Cara Lazara br. 11, zatim u selu Trupale – u ul. Cara Lazara, u vikend naselju Sićevo. Planirane su intervencije po šahtama u ulicama: Milana Blagojevića br. 4a, Janisa Janulisa br. 64, Vršačka br. 3, Vojvođanska br. 28. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com