Servisne

JKP “Naissus”: Povezivanje vodovodne mreže na uglu ulica Zmaja od Noćaja i Vojvode Putnika

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija u gradu.

Povezivanje vodovodne mreže na uglu ulica Zmaja od Noćaja i Vojvode Putnika

Radovi na povezivanju nove vodovodne mreže na uglu ulica Zmaja od Noćaja i Vojvode Putnika. Zbog ovih radova doćiće do prekida vodosnabdevanja u ulici Zmaja od Noćaja do 15 sati.

Naselje Milka Protić, ulica III

Kvar na priključnoj vezi u III ulici u naselju Milka Protić. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Kvar na mreži u Medoševcu

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Đuke Dinić kod broja 3 u selu Medoševac, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Kvar na mreži u Popovcu

Kvar na vodovodnoj mreži u Železničkoj 11 u selu Popovac, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Kvar na priključnoj vezi u selu Sečanica

Kvar na priključnoj vezi u selu Sečanica. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Radovi na dve lokacije u Pasi Poljani

Kvar na priključnim vezama u Pasi Poljani u ulici Jurija Gagarina i 8. srpske brigade. Zbog radova na popravci priključnih veza doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com