Servisne

JKP “Naissus”: Otklanjanje kvarova na vodovodnoj mreži i šahtama. Nastavljaju se radovi u ulici Strahinjića Bana

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži i šahtama.

Kvar na priključnoj vezi u Čanjskoj ulici

Voda sa ulice pojavljuje se u šahti, potreban je iskop u ulici Čanjskoj, kod broja 3. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Čanjskoj ulici.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Vojvode Bojovića

Postoji curenje, koje nije vidljivo ali nakon detaljne defektaže biće iskopa u ulici Vojvode Bojovića, kod broja 21. Zbog kvara i popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Vojvode Bojovića.

Kvar u šahti u naselju Deveti maj, u ulici Jastrebačkih partizana

Voda u šahti, potrebna je zamena prvog ventila u naselju Deveti maj, u ulici Jastrebačkih partizana, kod broja 8. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jastrebačkih partizana.
Nastavljaju se radovi u ulici Strahinjića Bana, bez prekida vodosnabdevanja u delu ulice Vožda Karađorđa
Nastavljaju se radovi do 15 sati na vodovodnoj mreži u ulici Strahinjića Bana, ali neće biti prekida vodosnabdevanja u delu ulice Vožda Karađorđa.

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u Gornjomatejevačkoj ulici

Izvode se radovi na vodovodnoj mreži u Gornjomatejevačkoj ulici, VII prilaz. Zbog intervencije nema prekida u vodosnabdevanju ali biće tokom dana otežan saobraćaj u delu Gornjomatejevačke ulice, VII prilaz.

Kvar na priključnoj vezi na prostoru nekadašnje Elektronske industrije

Zbog radova na osposobljavanju interne priključne veze u okviru nekadašnje Elektronske industrije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru nekadašnje Elektronske industrije.

Radovi po šahtama

Tokom dana obavljaće se popravke u šahtama, na nekim lokacijama u gradu. Radi se u ulicama: Velikojastrebačkoj br. 49, Mokranjčevoj br. 22b, Borova br. 42, Carice Milice br. 3, Danijela Obradovića br. 16, Grčkoj br. 1, Crvenih Javora br. 40, i drugim. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim adresama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com