Servisne

JKP “Naissus”: Otklanjanje kvarova na vodovodnoj mreži

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Vojvode Putnika

Obavljaju se radovi na prevezivanju novoizgrađene na postojeću vodovodnu mrežu u ulicama Vojvode Bojovića, Kajmačalnskoj, Goce Delčeva i Ohridskoj. Zbog obimnog tehnološkog postupka biće u prekidu vodosnabdevanje u delu ulice Vojvode Putnika i ulicama na prostoru od Kajmakčalanske do Šantićeve (Vojvode Bojovića, Prištinska, Prokupačka, Dravska, Mostarska, Ohridska, Đure Jakšića, Goce Delčeva i još neke do vrtića Bajka). Završetak radova i normalizacija u snabdevanju vodom se predviđa do 15 sati.

Radovi na vodovodnoj mreži u selu Lalinac

Voda na asfaltu, potrebno je raskopavanje u selu Lalinac, u ulici Mramorskoj, kod broja 13. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Lalinac i moguć prekid u selu Lalinske pojate.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Mariborskoj

Voda puni šahtu, potrebna je zamena prvog ventila u Mariborskoj ulici, kod broja 47. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Mariborskoj ulici.

Kvarovi na vezama u naselju Deveti maj

Voda na površini, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Deveti maj, u ulicama Kosaničkoj br. 1, i Jastrebačkih partizana br. 63. Zbog popravke priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Kosaničkoj i Jastrebačkih partizana.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Bulevar Šabana Bajramovića

Voda sa ulice odlazi u šahtu, potreban je iskop u ulici Bulevar Šabana Bajramovića, kod broja 25. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Bulevar Šabana Bajramovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com