Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus”radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija u gradu i okolini.

RADOVI U SELU SEČANICA

Novi kvarovi i novi iskopi u selu Sečanica, u centru i kod prve autobuske stanice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica.

POPRAVKA KVARA U NASELjU “BEVERLI HILS“

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Beverli Hils, u ulici Knjaževačka jug bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju“Beverli Hils“.

INTERVENCIJA U ULICI GAVRILA PRINCIPA

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Gavrila Principa, kod broja 17. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Gavrila Principa.

INTERVENCIJA U DONjOJ VREŽINI

Sa ulice voda dolazi u šahtu. Voda je zatvorena na servisnom ventilu i potreban je iskop u naselju Donja Vrežina, u ulici Lazara Trifunovića, kod broja 4. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Lazara Trifunovića i moguć prekid na širem prostoru naselja Donja Vrežina.

NASTAVAK RADOVA U GORNjEM MEĐUROVU

Nastavlja se iskop u selu Gornje Međurovo, kod škole u ulici Dragoljuba Dimitrijevića. Zbog radova na vodovodnoj mreži ostaju nekoliko domaćinstava do završetka intervencije bez vode.

KVAR NA VEZI U GORNjOJ TOPONICI

Voda odlazi u šahtu, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u selu Gornja Toponica bb. Zbog popravke priključnie veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Gornja Toponica. Specijalnoj bolnici ostaje uredno vodosnabdevanje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com