Servisne

JKP “Naissus” : Kvarovi na priključnim vezama, zamena ventila

JKP “Naissus”  radiće danas na otklanajnju kvarova na vodosnabdevanju u gradu i okolini.

Kvar na vodovodnoj mreži u Gornjem Matejevcu

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Livađanskoj kod broja 32. Zbog popravke vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Momčila Popovića

Kvar na priključnoj vezi u ulici Momčila Popovića br. 4, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Zamena ventila u ulici Školske Česme u Niškoj Banji

Zamena ventila u ulici Školske Česme 3A u Niškoj Banji. Zbog navedenih radova moguć prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Kvarovi na priključnim vezama u Prvoj Kutini

Popravka kvarova u šahtama u ulici Svetog arhangela Gavrila i Biljača u naselju Prva Kutina. Zbog radova na popravci priključnih veza doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.

Zamena ventila u naselju Nikola Tesla

Kvar u šahti u ulici Avnoja kod br. 45 u naselju Nikola Tesla. Zbog radova na zameni ventila doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Dve intervencije u selu Dolac

Voda na ulici ispod podvožnjaka u celu Dolac, potrebno izvršiti defektažu. U istom selu popravka kvara u šahti. Zbog navedenih intervencija doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com