Servisne

JKP “Naissus”: Havarija u selu Čokot, popravka na priključnim vezama

JKP “Naissus”radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija u gradu.

*Dopuna teksta*

U toku su neodložni radovi na vodovodnoj mreži u naselju Čalije, u ulici Kapetana Srboljuba Bihaća. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Čalije.

Popravka kvara na mreži u Nišavskoj ulici

Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je zatvaranje vode u šahti zbog popravke šiber ventila. Zbog intervencije na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Nišavskoj i okolnim ulicama: Jadranskoj, Voje Rinčića i domaćinstvima na prostoru do ulice Kralja Milutina.

Popravka havarije na mreži u selu Čokot

Intenzivno curenje je uslovilo zatvaranje vode sinoć u 21 sat, u selu Čokot, u ulici 29. Novembra, kod škole.Zbog radova na popravci vodovodne mreže ostaje prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selima Čokot, Donje Međurovo i Gornje Međurovo.

Intervencija na mreži u naselju Pasi Poljana

Usled radova trećeg lica oštećen je cevovod u naselju Pasi Poljana, na uglu ulica Braće Mrnjavčević i Čedomira Krstića. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Braće Mrnjavčević.

Voda curi na prvom ventilu u selu Jelašnica

Voda na površini, potreban je iskop u selu Jelašnica, u zaseoku Hanovi. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u zaseoku Hanovi.

Kvarovi na priključnim vezama

Voda na površini, potrebne su popravke prvih ventila u ulicama: Nišavskoj br.15, Inžinjera Birviša br. 20, Ulcinjska br. 10. Zbog intervencija na priključnim vezama moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com