Servisne

JKP “Naissus”: Havarija na uglu ulica Svetolika Rankovića i Paraćinske

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjaju kvarova na nekoliko lokacija.

Havarija na uglu ulica Svetolika Rankovića i Paraćinske

Voda na asfaltu, nužan je iskop na uglu ulica Svetolika Rankovića i Paraćinske. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Svetolika Rankovića i Paraćinske.

Kvar na priključnoj vezi u naselju Nikola Tesla

Voda puni šahtu, potrebna je zamena prvog ventila u naselju Nikola Tesla, u ulici Branislava Krstića, kod broja 23. Zbog popravke priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Branislava Krstića.

Kvarovi na priključnim vezama u selu Lalinac

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u selu Lalinac, na više adresa u ulicama Mramorskoj i Prokupačkoj. Zbog radova na popravkama priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Lalinac.

Popravka priključne veze u selu Vrtište

Kvar u šahti, potrebna je intervencija u selu Vrtište, u ulici Svetosavskoj, kod broja 34. Zbog popravke prvog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Svetosavskoj.

Kvar na priključnoj vezi u selu Knežica

Voda u šahti, potrebna je zamena prvog ventila u selu Knežica, u ulici Srpskih junaka, kod broja 6. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Srpskih junaka.

Popravka priključne veze u selu Ćurlina

Voda u šahti, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u selu Ćurlina, u ulici Cvetana Cvejića, kod broja 3. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Cvetana Cvejića.

Priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom za selo Jasenovik

Tokom dana biće otpremljena auto-cisterna za snabdevanje meštana sela Jasenovik pijaćom vodom. U ovom selu cisterna će boraviti u vremenu od 10 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com