DruštvoEkonomija

Izabrani NAJBOLJI ŠTANDOVI niškog Auto Moto Festa (FOTO)

Drugog dana niškog Auto Moto Fest-a koji se održava do 7. oktobra, u niškoj Hali “Čair” dodeljene su i prva priznanja.

Gradska opština Palilula izabrala je najinteresantnije štandove na sajmu u kategoriji dilera i malih izlagača.  Najbolje rangirana auto kuća je “Raavex group” a u kategoriji prateće opreme priznanje je uručeno “Car Foil Shop-u” iz Niša.

Foto: Dragan Vidojković

Za doprinos razvoju preduzetništva priznanje je dodeljeno Oliveru Paunoviću, direktoru i sonivaču niškog Sajma automobila kao i City Marketing Centru, organizatoru IX Sajma automobila, motora i prateće opreme u Nišu.

Opština Palilula radi podsticaju privrednog razvoja i susedske saradnje u Regionu, istakao je predsednik opštine Aleksandar Ždrale.

“Sajamske manifestacije doprinose jačanju malih i srednjih preduzeća i promociji turističke privrede našeg grada. Opština Palilula je to prepoznali i uvrstila u Akcioni program razvoja – Strategiju razvoja malih i srednjih preduzeća i preduzetništva (SMPP). Zahvaljujući projektnim aktivnostima, u opštini Palilula uspešno radi Centar za razvoj preduzetništva, čijim delovanjem je ojačan preduzetnički duh u našoj sredini. Opština je ostvarila saradnju sa Regionalnom privrednom komorom Niš u organizovanju sajmova, privrednih izložbi i drugih promotivnih manifestacija i obrazovnih programa”, rekao je Ždrale obilazeći niški sajam.

Gradska opština Palilula od početka održavana Auto Moto Festa-a podržava organizatore u ostvarivanju ove značajne sajamske aktivnosti.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com