KulturaMagazin

IVAN BOSILJČIĆ: Par stihova za nas (VIDEO)

Čudesan spoj koncerta i pozorišne predstave našeg popularnog glumca i njegovog benda, donosi trenutke za pamćenje! Upravo zbog toga miljenik ženske publike, održaće koncert baš za Dan žena, u Narodnom pozorištu u Nišu.

Reč je o kombinaciji različitih umetničkih formi, uz obradu popularnih muzičkih tema od 60-tih godina do danas. Filmska muzika, najveći evergrin hitovi, ruske romanse i savremeni pop hitovi, isprepletani bezvremenim stihovima Jesenjina, Rakića, Šantića, Bodlera, Radičevića.

Ovo muzičko poetsko veče nosi uzbuđenje dramske predstave i kvalitet koncerta, pokazujući raskošni talenat našeg popularnog glumca u punom sjaju. Zato ne čudi što puni dvorane širom sveta a ulaznice su uvek rasprodate danima unapred.

Iako je počeo da gradi uspešnu internacionalnu karijeru, Ivan Bosiljčić koji je dobitnik brojnih nagrada među kojima je i Sterijina, našao je vremena da sa publikom u Nišu podeli svoje umetničko nadahnuće inspirisano muzikom i stihovima.

Karte su već u prodaji na biletarnici Narodnog pozorišta, ili ih možete rezervisati na broj 063/490460.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com