Promo vesti

Isticanje lepote uz primenu stručnosti i iskustva – Beauty studio Jelena Đorđević!

Savremeno doba u kojem živimo donosi sa sobom svoje prednosti ali i “mane” koje se  uglavnom ogledaju u sve većem broju obaveza a uz to i sve manje vremena za sebe i svoje potrebe.

Ono što je ženama posebno važno je da u svakom trenutku budu negovane i lepe, a upravo pomenuto savremeno doba donelo je sa sobom određene inovacije i napredak u segmentu održavanja i isticanja lepote.

U domenu lepote lica ono što su danas veoma popularne i delotvorne metode su one koje se tiču
Japanskog iscrtavanja obrva i permanentne šminke.

Japansko iscrtavanje obrva je slično, NE i isto kao tetovaža. Radi se u prvom sloju kože, posebnim alatom prilagodjenim samom postupku. – poručuju iz Beauty Studia Jelena Đorđević

Može se uraditi na 99% tipova kože – mladoj, zreloj, masnoj, suvoj, kombinovanoj, osetljivoj…  Pigmenti se prilagodjavaju vašoj koži, obrvama i željenim rezultatima. Boja je 30% tamnija odmah nakon tretmana, nego kada se isperuta. Od toga kako negujete svoje obrve za vreme perutanja (6-10 dana), zavise i rezultati.

Japansko iscrtavanje obrva je napredna tehnika, ali morate mudro odabrati osobu koja će vam raditi. Nemojte se nikada voditi cenom (bilo da je ona visoka ili niska) – najbolje je odabrati osobu po preporuci.

U poslednje vreme beleže se slučajevi u kojima žene češće zažale što su se podrgle ovoj vrsti tretmana nego što su zadovoljne ishodom. Nažalost, to je posledica nedovoljne informisanosti o tome kada, kako i što je najvažnije GDE obaviti ovakav tretman.

Činjenica je da postoji veliki broj onih koji su u našem gradu zaduženi za usluge iz oblasti nege lica, međutim, njihova stručnost danas se nažalost meri visinom cene svojih usluga, što nikako ne sme da bude merodavno. Žene koje se odluče za tretman tako dolaze u situaciju da, u želji za manjim materijalnim troškovima, postaju žrtve nedovoljno obučenih i kontrolisanih kozmetičara. Takođe, isti ti kozmetičari koriste se raznim metodama kako bi privukli što više klijenata, pa se često pozivaju na svoj rad u nekom od “zvučnijih” salona u gradu, a svoje usluge nude privatno i po znatno nižim cenama od onih salonskih.

Iz Beauty studija Jelena Đorđević upozoravaju – ne nasedajte na primamljive i povoljne ponude, već svoju lepotu poverite nekom ko je kroz svoj dugogodišnji i posvećeni rad stekao značajno iskustvo i poverenje sugrađanki.

Permanentna šminka

Svrha permanentne šminke generalno, je da ispravi nedostatke vaših prirodnih crta lica, istakne lepotu oka ili usana, a samim tim i da skrati proces ”sredjivanja” svakoj ženi.

Kada se radi o permanentnom eyeliner-u, on se može raditi kako na gornjem, tako i na donjem kapku. Boju, koja može biti crna, braon, zelena ili plava, bira klijent, naravno u dogovoru sa licem koje radi iscrtavanje, a u skladu sa onim šta želi da se postigne.

Posebnim alatom, namenjenom ovoj vrsti iscrtavanja, ubacuje se boja u prvi sloj kože, i seže do sitnih kapilara.

Iscrtavanje eyeliner-a je dvofazni proces – nakon prvog je neophodno uraditi i drugo ( u razmaku od mesec do mesec i po dana ). Na korekciji se pigment definiše, kao i sam oblik eyeliner-a u skladu sa okom.

Korišćenjem boja na biljnoj bazi mogu se naglasiti postojeće konture ili ispraviti prirodni nedostaci na kapcima, usnama i obrvama, dok se u medicini ovakve boje koriste za ublažavanje posledica rekonstruktivnog hirurškog zahvata.

Ovaj proces zahteva visok stepen preciznosti, profesionalnosti i kreativnosti, a ukoliko njih nema, posledice su velike. Naime, korekcija prilikom tretmana ove vrste je jako rizična, čak i nemoguća, jer LASER ne sme da ide blizu oka, inače jako osetljivog dela svakog čoveka.

Rad na slici desno je iz Beauty salona Jelena Đorđević.

Osim ovih veoma važnih podataka na koje nam je skrenula pažnju Jelena Đorđević, ističe da je otvorena za svaku vrstu pomoći u vidu savetovanja onih koji imaju bilo kakva pitanja iz ove oblasti a takođe želi da omogući svakome ko to bude hteo, da prisustvuje tretmanu u toku, kako bi se lično uverio u kvalitet rada.

 

Jelena Đorđević, zajedno sa svojim kolektivom, iskoristiće svoje dugogodišnje iskustvo i uz to primeniti znanje iz oblasti arhitekture, crtanja, slikanja, permanentne šminke i microbladinga kako bi na najadekvatniji način obavila posao u službi Vaše lepote!

I ne brinite – ovi tretmani su gotovo BEZBOLNI, ali i ukoliko se oseti neki minimalan bol, on može da se poredi sa onim koji osećate prilikom čupanja dlačica na svojim obrvama. 

Permanentni make up ističe Vašu prirodnu lepotu.

Budite u koraku sa modom. Iskoristite praktičnost trajne šminke u današnje vreme.

BEAUTY STUDIO JELENA ĐORDĐEVIĆ
Josifa Pančića 6/66 Niš
018/519-800
064/13 11 711
FaceBook
www.studiojelenadjordjevic.com
CityOfNiš 

U Beauty Studio Jelena Đorđevic ovaj proces obavljaju stručna lica, te nemorate da brinete o rezultatima! Vaše je da se prepustite njihovim rukama i uživate!

 

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2902.857634698986!2d21.89860991555435!3d43.317239579134174!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b0ba71a3c021%3A0xe97d088ecc859993!2z0IjQvtGB0LjRhNCwINCf0LDQvdGH0LjRm9CwIDYsINCd0LjRiA!5e0!3m2!1ssr!2srs!4v1502786694804″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen></iframe>” width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com