Promo

Japansko iscrtavanje obrva za dugotrajan i potpuno prirodan izgled

Obrve su okvir lica i očiju, koje neretko ističu lepotu kojom lice zrači. Skladne obrve otvaraju pogled i čine nas aktraktivnim, zato mnogo vremena posvećujemo njihovom sređivanju. Ukoliko vam je dosta pinceta i sređivanja obrva svakog jutra i pre svakog večernjeg izlaska, a želite ih savršene LaCrima salon lepote ima rešenje za Vas – JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA.

Japansko iscrtavanje obrva ili mikroblejding je metoda polutrajnog iscrtavanja obrva, čija postojanost traje nekoliko godina. 

Postupak se izvodi pomoću specijalno dizajniranih malih oštrica, kako bi se dobio efekat što prirodnije dlake – različite debljine, dužine i gustine, a sve u skladu sa Vašim željama.

Japansko iscrtavanje obrva NIJE TETOVIRANJE.

Za razliku od tetoviranja, japansko iscrtavanje obrva ili mikroblading ne ostavlja trajne tragove i nije bolno. 

Ono što je bitno, za razliku od tetoviranja gde obrve često izgledaju neprirodno, japanskim iscrtavanjem dobijate izgled pravih, gotovo savršeno prirodnih obrva.

U LaCrimi koriste potpuno prirodne boje, a iskusni i predani kozmetičari učiniće da ne dobijete efekat večernje šminke, već potpuno prirodan izgled obrva koji će istaći lepotu lica. 

LACRIMA
LACRIMA

 

LACRIMA
Duška Radovića 4, Niš
018/4529060
063/287268
www.lacrima.rs
FACEBOOK

LEPOTA I ZDRAVLJE IDU ZAJEDNO – LACRIMA!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button