Merošina

Idućeg vikenda Sabor lovaca “Malojastrebački vuk”

Lovačko udruženje “Mali Jastrebac”, narednog vikenda, organizuje tradicionalni Sabor lovaca u lovištu “Koviljača”.

Okupljanje učesnika, uz čaj za dobrodošlicu, zakazano je za nedelju, 18. februar u 6 sati i 30 minuta ispred hotela na Oblačinskom jezeru. Nakon okupljanja organizovan  je zajednički izlazak na teren, koji ima za cilj korigovanje brojnosti predatora vukova, šakala, divljih mačaka i lisica.

Po obilasku terena za sve učesnike Sabora organizovan je ručak u 13 sati u restoranu hotela na Oblačinskom jezeru.

Svi zainteresovani lovci i ljubitelji prirode, kotizaciju za učešće na Saboru u iznosu od hiljadu dinara, mogu da uplate kod Zdravković Gorana ili kod ostalih predsednika sekcija. Prijave za učešće su najkasnije do četvrtka 15. februara 2018. godine.

Mnogo godina se družimo priroda, njeni ljubitelji lovci, predatori i divljač. Ove godine nastavljamo druženje uz uzajamno razumevanje, beskrajno poštovanje i široko angažovanje lovačkog podmlatka. Pozivamo sve da nam se pridruže u što većem broju“- kažu iz Lovačkog udruženja “Mali Jastrebac”.

Nakon organizacije Sabora lovci najavljuju još jedno tradicionalno okupljanje, Lovačku zabavu, koja će na istom mestu biti organizova 3. marta 2018. godine.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com