Sport

Humanost na delu na bazenima SC “Čair” (FOTO) (VIDEO)

U Nišu su sinoć odigrane dve prijateljske utakmice u organizaciji VK Nais, koji je proslavio svoj šesti rođendan. Rezultat je bio u drugom planu, jer se igralo za pomoć svom sugrađaninu.

Podsećamo da je VK “Nais” odlučio da proslavi šestu godinu postojanja tako što će odigrati humanitarne utakmice na Čairu.

Prvu utakmicu odigrali su između sebe Naisovci rođeni 2006. i 2007. godine, predvođeni trenerima Mančićem i Stevanovićem.

Usledio je potom meč između seniora i juniora “Naisa”, seniorsku ekipu predvodio je Mančić, dok je juniore predvodio Krivokapić. Na kraju su se i dečaci iz prve utakmice priključili svojim saigračima u bazenu, a bilo je tu i reprezentativaca i golmana-igrača i atraktivnih poteza…

U mečevima bez rezultatskog značaja svi su bili pobednici i gotovo da niko iz publike nije okretao glavu ka semaforu, fokus je bio isključivo na ovim mladim ljudima koji su se pokazali kao veliki humanisti.

Pored kutija postavljenih na ulazu stajala je porodica Aleksandra Jovanovića za koga su sinoć igrali njegovi drugari. Sav novac prosleđen je upravo porodici koja će ga upotrebiti za Aleksandrovo lečenje.

Vaterpolisti svih uzrasta na kraju su poslali jednu lepu sliku i pozvali sve ljude dobre volje da pomognu, bilo uplatom na žiro račun (Dinarski: 160-480628-97, Devizni: 00-540-0002231.7 , IBAN broj: RS35160005400002231776, bilo porukom 338 na 3030, onome kome je to najpotrebnije.

Nišlije će od naredne sezone igrati Regionalnu A2 ligu. U prvom kolu, koje je na programu 7. oktobra, “Nais” će gostovati ekipi Vojvodine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com