Društvo

Humanitarni koncert za pomoć Nikolini

Plesni klub Swing u saradnji sa Narodnim pozorištem organizovaće humanitarni plesni koncert za malu Nikolinu, a sva sredstva od karata i prodaje će biti uplaćena za njeno lečenje.

Nikolina boluje od jednog od najtežih malignih oboljenja kod dece –  potpuno iznenada i bez ikakvih zdravstvenih problema dijagnostifikovan joj je neuroblastom.

Niške Vesti su već pisale o bolesti i problemima sa kojima se susreće naša mala sugrađanka, a od nedavno angažovale su se mnoge javne ličnosti i institucije da sredstva za Nikolinino lečenje budu što pre prikupljena.

“U nedelju ćemo plesati, svirati, pevati za Ninu.” kažu organizatori koji su pripremili sledeći program:

Plesna adaptacija “Petar pan” u izvođenju Plesnog kluba Swing & Continuum Dance Theatre; Prodajna izložba slika by Peta128 (Studenti fakulteta umetnosti); Muzički performans by Stefan Valevski (harmonika) a specijalni gost biće i Akademsko pozorište Niš.

Cena karte je 300 din i kupovaće se na ulazu na dan predstave!

Koncert počinje u nedelju, 21. januara u 20 sati.

Podsećamo da Nikolini možete pomoći putem fondacije „Budi human“ upisom 431 i slanjem SMS-a na 3030, zatim uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Dinarski: 160-492871-34

Devizni: 00-540-0002490.5

IBAN broj: RS35160005400002490572

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com