Društvo

Humanitarna licitacija na Keju odložena za 10. maj

Humanitarna akcija “Licitacitiraj na Keju” koja se održava na amfiteatru nišavskog keja, odložena je za petak, 10. maj, sa početkom u 18 sati zbog pomeranja termina sportskih dešavanja u našem gradu. Akciju organizuju Studentska Asocijacija NOVA i Studentski parlament Ekonomskog fakulteta u Nišu.

Na licitaciji, građani će imati priliku da licitiraju sportske dresove i rekvizite, vaučere različitih sponzora, pakete iznenađenja i knjige. Sav prikupljeni novac ove godine će biti usmeren Nikolini Josić, devetogodišnjoj devojčici koja je nedavno imala operaciju nakon dijagnostikovanja Ewing sarkom-a i trenutno se oporavlja. Za prvu kontrolu i nastavak lečenja potrebna su joj značajna sredstva.

Pozivu da pomognu Nikolini i učestvuju u akciji “Licitiraj na KEJU”, svakim danom se odaziva sve veći broj naših priznatih i uspešnih sportista. Među predmetima licitacije naći će se i dres i trenerka Nenada Zimonjića, kimono reprezenacije Srbije koji je poslala Ivana Perović, dres Simo Boltića, dres Andrije Živkovića, trenerka reprezentacije Srbije koju je poslao Marko Dragosavljević, dres Tamare Radočaj, dres Gojka Pijetlovića i još mnogo toga.

Ovo je peta godina kako naši sugrađani licitiraju sa humanim ciljem, a do sada je prikupljeno preko 700 000 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com