Promo vesti

HOTEL BOUTIQUE 25H – Idealan smeštaj za kraći ili duži boravak u Nišu

Dolazite u Niš na kraći ili duži boravak. Želite da obiđete Konstantinov grad, dolazite poslom ili da osetite čari niškog noćnog provoda. U bilo kom slučaju, ono što je neophodno, to je smeštaj baš po vašoj meri!

Kada se iz šetnje, sa sastanka ili celovečernjeg provoda vratite u apartman, potrebni su vam mir, tišina i udoban smeštaj, a to je upravo ono što vam HOTEL BOUTIQUE 25H nudi i to u samom centru grada.

U hotelu sa jednim od najlepših enterijera, dočekaće vas ljubazno osoblje i ponuditi vam sedam luksuzno opremljenih soba, koje pariraju hotelima sa najvišim svetskim standardima.

HOTEL BOUTIQUE 25H

U svim sobama čekaju vas udobni kreveti, sef, kuvala za kafu i čaj kako biste se osvežili u svakom trenutku, a svaka ima sopstveno kupatilo sa tuš kabinom. Ono što je neizostavno su TV i internet koji vam je uvek dostupan.

Ono što posebno izdvaja apartmane HOTELA BOUTIQUE 25H jeste da su dizajnirane i opremljene tako da vam, pored odmora, stvore savršene uslove za rad.

HOTEL BOUTIQUE 25H
HOTEL BOUTIQUE 25H

Pored dosta dnevnog svetla i prijatnog osvetljenja u sobama, wi-fi interneta, iz HOTELA BOUTIQUE 25H obezbeđuju i laptop računare svima kojima je to potrebno.

A za osveženje i omiljeno piće u hotelu se nalazi i aperitiv bar u kome možete provesti deo dana ili večeri uz prijatnu muziku i ambijent.

U samom centru grada, a opet zaštićen od gradske vreve, HOTEL BOUTIQUE 25H otvara svoja vrata svim gostima Niša!

Jer Vaši prioriteti su prioriteti osoblja hotela!

HOTEL BOUTIQUE 25H
Jugovićeva 1a
065 222 111 4
018 35 01 490
FACEBOOK
INSTAGRAM

Rezervišite svoju sobu i uživajte u carskom gradu, znajući da Vas uvek očekuje povratak u Vaš idealni smeštaj.

DOBRO DOŠLI!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close