Sport

Grobare sa Kosmeta podržali Grobari iz Niša: Čelnici Partizana, podnesite ostavke!

Povodom situacije u FK Partizan i suspenzije od strane UEFA oglasili su se i navijači crno-belih iz Niša, koji traže ostavke rukovodstva kluba i podržavaju zahtev Grobara sa Kosmeta!

Saopštenje prenosimo u celosti:

Povodom alarmantne situacije u FK Partizan i koja je kulminirala izbacivanjem crno-belih iz Evrope, Grobari Niš daju punu podršku braći sa Kosmeta.

Mi, istinski navijači Partizana iz Niša u potpunosti podržavamo zahtev koji su javnosti predočili Grobari Kosmet i zahtevamo od uprave da podnese neopozive ostavke i rukovođenje klubom prepusti istinskim legendama, a koje Partizan ima u izobilju.

Našem klubu je Evropska fudbalska unija (UEFA) zabranila da igra u Ligi šampiona i Ligi Evrope u prvoj sezoni od naredne tri u kojoj se kvalifikuje za takmičenje. Razlog za to je dug Partizana oko 2,5 miliona evra zaključno sa septembrom 2016. godine glavni krivci za ovo stanje su čelnici sadašnje uprave FK Partizan, a i pojedini predstavnici drugih institucija koju su zarad ličnih interesa uspeli u zadatku uništavanja našeg kluba.

Shodno tome, Grobari Niš zahtevaju da kompletna uprava FK Partizan, na čelu sa Miloradom Vučelićem, “predsednikom“ kluba, Milošem Vazurom, generalnim sekretarom kluba i Milanom Obućinom, generalnim sekretarom JSD Partizan i ostalih članova uprave podnesu neopozivu ostavku.

Grobari Niš se zalažu da na vodeća mesta u klubu dođu istinske legende Partizana poput Momčila Moce Vukotića, Predraga Mijatovića i Nenada Bjekovića.

Iako smo mesecima upozoravali na štetnost po klub uprave u sadašnjem sastavu i oglušavanje sadašnje uprave na naše pozive za podnošnje kolektivne ostavke, kao i na medijsko oglušavanje od strane pojedinih medija za naša saopštenja nastavićemo dalju borbu za spas i očuvanje našeg Partizana.

Grobari Niš pozivaju sve istinske navijače Partizana da se bore za svoj klub, da zajedničkim snagama stanemo na put kriminalcima koji će voleti crno-bele samo dok imaju šta da mu uzmu. Umesto kriminalaca u foteljama i na tribinama, želimo da se na stadion vrate pravi navijači, porodični ljudi, koji će svojom nesebičnom ljubavlju i punim tribinama gurati Partizan do novih pobeda.

Grobari Niš

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com