Društvo

Gradonačelnik položajnik sedmočlanoj porodici

Porodici Knežević, koja ima petoro dece na Božić, kao položajnik, posetio je gradonačelnik Niša Darko Bulatović. On im je doneo poklone.

Porodica Knežević iz naselja Pantelej ima četiri devojčice i jednog dečaka. Gradonačelnik im je poželeo da im ova godina, ali i svaka druga bude srećnija i uspešnija. Isto to Bulatović je poželeo i svoj deci našeg grada.

Teško je, kažu roditelji brinuti o petoro dece, ali uz veliku ljubav sve se može.

“Hvala gradonačelniku i većnici Tijani što su se setili nas, mislim da ovakvim porodicama treba da se posveti pažnja”, kaže majka Dragana.

Većnica Tijana Đorđević Ilić rekla je da je cilj ove posete da pokažu da im je porodica veoma važna i da samo zdrava i srećna porodica čini jedno zdravo društvo.

“Želimo da damo svim višečlanim porodicama podršku. Grad će ubuduće kroz razne programe da da podršku ovakvim porodicama, kako bi se i druge porodice opredelile da imaju više dece”, rekla je većnica Đorđević Ilić.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com