Društvo

U subotu novi protest zbog “bahatih” vozača

Gradjani Niša koji traže zaštitu od “bagatih” vozača okupiće sutra, 9. januara u 15 časova na Bulevaru Medijana na mestu na kojem su u saobraćajnoj nesreći nastradali Andrej Prekljušaj (12) i Dejan Ilić (48).

U pozivu koji se širi društvenim mrežama navodi se da se protest tiče svih gradjana jer, kako je navedeno, “već danas, večeras, može da bude pokošen na nekom trotoaru neko od nas, ili nama bliskih i dragih osoba”.

“Ukoliko ste roditelj, povedite dete ili decu, ako imate oca, povedite ga i dođite u važnu protesnu šetnju. Moramo dati podršku svim relevantnim institucijama da ne pokleknu pred beogradskim moćnicima. Bahati sin mora da leži ozbiljnu robiju zbog ubistava dve osobe, jednog deteta i jednog oca”, napisala je jedna Nišlijka.

Gradjani Niša su 6. januara zbog udesa najpre protestovali na centralnom gradskom trgu, a potom uveče na Bulevaru Medijana.

Nesreća na Bulevaru Medijana dogodila se 4. januara, oko 20.40 minuta, kada je auto marke “audi” kojim je upravljao Nemanja S. izleteo sa kolovoza i na trotoaru udario najpre Andreja Prekljušaja (12), a potom Dejana Ilića (48).

Nemanji S. (19) iz Beograda koji je osumnjičen da je autom u Nišu ubio dve osobe, odredjen je pritvor do 30. dana. On se na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu branio ćutanjem.

Maleni Andrej Prekljušaj biće sahranjen danas, a Dejan Ilić sahranjen je 6. januara.

PROČITAJTE JOŠ…

Građani Niša se okupili na mestu nesreće na Bulevaru Medijana

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Saobraćajna policija treba da se istera na ulicu 24/7 i da rade svoj posao.Kada ih komandir istera na ulicu, da ne okreću glavu da ne vide prekršaj, već da rade posao za koji primaju platu. Kada zaustave nekog da ne pitaju ko mu je tatko i tetka već da rade svoj posao. Da starešeine osmisle kako za 7 dana da zaustave divljanje motora i kola u noćnim satima po gradu. Mada to i nije neki veliki plan, ako želiš da ga uradiš!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com