Društvo

Gradi se nova pijaca na Panteleju, temeljno se rekonstruiše na Bulevaru

U skladu sa potrebama i zahtevima stanovnika GO Pantelej, delu grada koji se sve više širi, u toku je izgradnja nove moderne pijace, saopšteno je na sajtu Grada Niša.

 

“Ona će pored prostora za prodaju poljoprivrednih proizvoda imati i lokale koji će nuditi raznovrsnu robu za svakodnevne potrebe. U jednom od njih predviđeno je otvaranje Poštanske štedionice”, ističe press služba gradonačelnice Niša.

Foto. Grad Niš

Stanovnici Panteleja zadovoljni su gradnjom nove pijace, jer, kako kaže, do sada su morali da kupuju namirnice na pijaci u Durlanu.

Foto. Grad Niš

Pijaca Кrive Livade na Bulevaru Nemanjića biće temeljno rekonstruisana.

Projektom je predviđeno da bude natkrivena i dobije novu rasvetu što će omogućiti da radi sa produženim radnim vremenom. U okviru pijace biće otvoreni i noćni marketi neophodni velikom gradu kakav je Niš”, navodi se u saopštenju Grada.

Buduća lokacija Kvantaške pijace

U GO Palilula u planu je izgradnja potpuno nove kvantaške pijace na površini od 6,5 hektara. Кako će se ona nalaziti u blizini naplatne rampe Niš-Jug očekuje se da zbog pristupačnosti velikoj saobraćajnici to donese i niže cene robe.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com