Društvo

Grad Niš slavi Svetog cara Кonstantina i caricu Jelenu. Svečani prijem ispred Gradske kuće

Na platou ispred Gradske kuće, uz prisustvo gostiju iz zemlje i inostranstva, održan je svečani prijema povodom gradske slave – Svetog cara Кonstantina i carice Jelene.

Čestitajući slavu građanima Niša, domaćin prijema i gradske slave, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski poželela je građanima mnogo zdravlja i da slogom i zajednički pomognemo gradu da napreduje.

Ona je posebno zahvalila delegacijama iz Istočnog Sarajeva, Trebinja, Tivta, regije Volvi sa glavnim gradom Stavrosom, Velikog Trnova i Slivena čije su delegacije doputovale da uveličaju veliki praznik Niša.

“Slava je vreme kada pokazujemo jedinstvo i sabornost, to su dani kada praštamo, istakla je gradonačelnica Niša uz želje da Nišu pomognemo da bude najbolji, da pokažemo da možemo i umemo, jer to naši građani zaslužuju.” rekla je gradonačelnica Niša.

Slavu je građanima Niša čestitao i predsednik Skupštine grada dr Boban Džunić.

“Današnju slavu želim da čestitam svim našim sugrađanima, prijateljima i dragim rođacima, a pre svega da pozovem sve naše sugrađane da učestvuju u proslavi slave Grada Niša. Ono što želim vama dragi sugrađani, želim i vašim porodicima, a to je puno zdravlja, sreće i uspeha u životu”, poručio je Džunić.

Gradu Nišu i gradonačelnici stigao je i veliki broj telegrama kojim čelnici gradova i opština iz zemlje i inostranstva čestitaju gradsku slavu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com