Društvo

Na dan slave Niša poklon knjiga građanima iz bibliobusa

U okviru obeležavanja slave grada Niša, Sveti car Konstantin i carica Jelena, Gradska opština Medijana, sutra, 3.juna, u saradnji sa Pozorištem lutaka, Dečijim kulturnim centrom i Narodnom bibliotekom „Stevan Sremac“organizuje program, koji će se održati u parku Sveti Sava, na bini i platou ispred Hrama Sveti car Konstantin i carica Jelena.

Tom prilikom, u 13 sati, biće izvedena pozorišna predstava o lepoti i vrednosti iskrenog druženja i prvih simpatija, „Cvrčak i mravica“, a u nastavku programa, svi zainteresovani građani, moći će da uživaju u muzičkom delu programa i numerama najmlađih učesnika festivala Majska pesma.

Istog dana, od 10 do 14 sati, posetiocima parka Sveti Sava, besplatno će biti podeljene knjige iz takozvanog bibliobusa, Narodne biblioteke „Stevan Sremac“, koja je jedna od ređih ustanova te vrste u Srbiji, koja ima ovakvo vozilo, sa policama nalik pravim policama za knjige, kapaciteta od 2.000 do 3.000 knjiga.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com