Foto Video ubod

FOTO UBOD: Kućno (ne)vaspitanje na ulicama grada

Činjenica je da živimo u doba savremenih tehnologija kada postaje sve teže odvojiti decu od mobilnih telefona, tableta i računara i naterati ih da zabavu potraže van kuće, u društvu. Ipak, nije samo dovoljno pustiti ih na ulicu, treba se potruditi da sa sobom uvek ponesu i kućno vaspitanje.

Grupa mladića starosti između 16-20 godina je u noći između petka i subote, negde oko 2 sata iza ponoći pronašla svoju zabavu između stambenih zgrada u ulici Dragiše Cvetkovića. Nakon što su stanari okolnih zgrada čuli buku koja ih je uznemirila, a potom i glasan smeh dečaka koji su, zadovoljni i ponosni na svoje delo, odjurili u nepoznatom pravcu, primetili su da je jedan od kontejnera završio na sred ulice.

U narednih par sati automobili su bili prinuđeni da zaobilaze veliku količinu smeća koje je tu ispalo, ali i kontejner sve dok ga neko od slučajnih prolaznika nije vratio na mesto.

Upravo zbog ovakvih “dečijih igara”, kako su je očigledno shvatili počinioci ovog dela, postavlja se pitanje da li roditelji nedovoljno posvećuju pažnju vaspitanju svoje dece, ili je ipak “društvo” krivo. Bilo kako bilo, treba preduzeti mere na vreme kako bi ova deca, ukoliko je to moguće, odrasla u prave i zdrave ljude.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com