Društvo

(FOTO) Ovo je svinja koja je napala Snežanu i teško je povredila

Prilikom napada svinje stanovnica Aleksinačkog Bujmira Snežana Radojkovic (67) zadobila je juče teške povrede zbog kojih je morala da bude hospitalizovana.

Snežanini sin i snaja Vladica i Jelena kazali za naš portal da je svinja napala Snežanu dok je pokušavala da joj vrati jedno prase.

Foto: Niške Vesti/B.Lj.

Kako saznajemo u UKC Niš , svinja je ženi nanela veći broj i ujeda i nekoliko preloma.

„Žena ima rane od ujeda u predelu glave, lica, grudnog koša i ruke, a zadobila je i prelom šake, jednog pršljena i jednog rebra. Zadržana je na bolničkom lečenju prvenstveno zbog toga da bi joj danas bili obavljeni dodatni pregledi zbog krvi u očima“, kazali su u UKC Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

6 Komentara

  1. Svinja ima mlade i u tom periodu je agresivna ako je nije stalno hranila očigledno da je prošla kako je se nije nadala!

    1. Sta lupas nije to dohrane vec svaka svinja stiti svoje mladunce ona nezna dal je Sneza pokusala da vrati prase u kocinu ili daga kolje.

  2. Pa, dal’ je ta baba pala s’ marsa ako je prethodno cuvala svinje??? Nije svinja kriva- nego nesmotrena baba.
    Svaka majka instiktivno stiti svoju mladuncad i ne cita misli baba koje pokusavaju sve i svasta bez da su obazrive kako prilaze zivotinji.
    Objavljujete senzacionalisticke clanke zarad tiraza i citanosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com