Promo vesti

FLUOELEKTRO: “Neka svetli ceo svet”

Fluoelektro, preduzeće koje se bavi rasvetom i elektro materijalom, po prvi put nakon više od deset godina uspešnog poslovanja, organizovalo je i Dane ove kompanije, na kojima je okupio svoje poslovne partnere, kupce i dobavljače. Kroz druženje, ova kompanija je promovisala osvetljenje i predstavila svoju viziju za budućnost i zahvalila se na dobroj i uspešnoj saradnji.

“Naša vizija za budućnost je neka svetli ceo svet. Nema ništa lepše nego kada recimo sednemo u avion, uzletimo, a ispod vidimo jedan grad sa milion svetiljki. To je naša vizija, a našim uspehom smatramo kada smo u tome mi dali doprinos”, rekao je ispred menadžmenta Fluoelektra Petar Radonjić.

Fluoelektro se bavi veleprodajom, uvozom, izvozom i distribucijom robe vodećih svetskih brendova, kao što su PHILIPS, ELMARK, HAGER, IDOLIGHT, SLV, GLOBO, ELEKTRO START. To samo govori da im je kvalitet na prvom mestu. Ali ne samo kvalitet, nego i pouzdanost. Ako sa njima sarađujete možete da očekujete najbržu moguću isporoku bilo proizvoda bilo projekata.

“Počeli smo kao veleprodaja rasvete i elektromaterijala a sada nakon 13 godina postojanja zastupamo najprestizniji svetski brend u oblasti osvetljenja Philips i ujedno gradimo svoj brend za izlazak na evropsko trziste. Zadnjih par godina bavimo se i projektovanjem osvetljenja kao i kompletnim inžinjeringom iz oblasti dizajna osvetljenja…”, ističe Radonjić.

Osvojili su Niš i Srbiju, a sada Fluoelektro krupnim koracima korača da osvoji svet.

“Planovi za budućnost su prelazak na strana tržišta, učešće na svetskim sajmovima. Nadamo se da će Fluo elektro stajati na mnogim mestima u svetu”, zaključuje Radonjić.

“FLUOELEKTRO d.o.o” Niš je srpski lider u veleprodaji elektro opreme i materijala. Ali ne samo to. Ovo preduzeće se bavi i društveno odgovornim radom, pa tako svoj profit ne sebično ulaže i donira onima kojima je to neophodno.

Dani Fluoelektra

Dugogodišnje iskustvo sa tradicijom i ogromna referentna lista zatvara krug uspešnog radnog tima, poručuje menadžment Fluoelektra  i dodaje da su vam uvek na raspolaganju.

__________________________________________________

FLUOELEKTRO d.o.o predstavlja idealan spoj poslovnosti, poznavanja proizvoda, pružanje kompletne usluge, od projektovanja do isporuke, što za posledicu ima veliki broj zadovoljnih i za saradnju uvek spremih potrošača, od projektanata do izvođača radova i trgovina.

Dugogodišnje iskustvo sa tradicijom i ogromna referentna lista zatvara krug uspešnog radnog tima, vama na raspolaganju.

FLUO ELEKTRO
Dimitrija Tucovića 31
018/270-000
FaceBook
www.FluoElektro.com

Kompletan program svetiljki:

  • svetiljka za unutrašnje osvetljenje koje se ugrađuju u sve tipove plafona, nadogradne, zidne, svetiljke u IP zaštiti, led svetiljke, dekorativne itd. za sve vrste objekata i sve namene.
  • svetiljke za spoljašnje osvetljenje, za urbano i javno osvetljenje kao i dekorativni program namenjen za prazničnu dekoraciju gradova, javnih površina i objekta, proizvođača Ido lighiting.

 “FLUOELEKTRO d.o.o” Niš postoji:

– da bi svim kupcima pružio uslugu koju očekuju u dogovorenim rokovima i kvalitetu
– da bi kupcima pružio uslugu prvi put dobro i svaki drugi put

Rasveta i elektromaterijal poznatih svetskih robnih marki: Philips, Ido Light, Midea, Elmark, Opple Lighting, Hager, FKZ kablovi ….

UVERITE SE SAMI!

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m12!1m3!1d2902.9458977109834!2d21.873149315975155!3d43.31539197913426!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!5e0!3m2!1sen!2s!4v1499766334689″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com