Sport

FK Radnički ne zaboravlja svoju prošlost; Formirano Udruženje veterana!

Da se slavna prošlost fudbalskog kluba Radnički ne zaboravi, svakodnevno se trude oni pravi ljubitelji kluba, navijači sa Čaira, simpatizeri i aktuelni igrači i rukovodioci, a najviše čuveni klupski veterani. Oni su najzaslužniji što se za klub sa Čaira pročulo i van granica naše zemlje, a sada su se okupili kako bi formirali Udruženje koje će i u narednom periodu raditi na afirmaciji kluba.

Na nedavno održanoj Skupštini formirano je Udruženje veterana Fudbalskog kluba Radnički Niš.

Za predsednika Udruženja izabran je nekadašnji napadač niškog kluba Goran Stojiljković, inače inicijator ideje, jer iako su se njihove igračke karijere davno završile, ova ekipa je i dalje na okupu.

“Iako se već duže vreme okupljamo da igramo utakmice, nedavno smo tek zvanično formirali ovo Udruženje. Organizovali smo se i sazvali Skupštinu na kojoj je bilo 32 fudbalera, doneli i usvojili statut, izabrali rukovodioce i sada ćemo na Upravnom odboru dogovarati o narednim koracima i akcijama.” istakao je Stojiljković.

Funkciju potpredsednika Upravnog odbora obavljaće legendarni Dejan Rambo Petković, dok je za predsednika Skupštine izabran nekadašnji golgeter Nenad Cvetković.

Udruženje ima podršku aktuelne Uprave FK Radnički koji su i dobili poziv da prisustvuju skupštini ali su zbog priprema prvog tima u tome bili sprečeni.

Predsednik Stojiljković ističe da su veterani uvek bili i uvek će biti uz klub!

U narednom periodu ekipa veterana baviće se raznim akcijama, obeležavanjem velikih datuma i jubileja koji su obeležili istoriju Radničkog, ali i svim aktuelnim zbivanjima oko kluba. Pored toga nastaviće sa svojim tradicionalnim okupljanjem kako bi odigrali kvalitetan prijateljski meč i prisetili se kako je to izgledalo nekada.

Pored pomenutih u Upravnom odboru su još i Aleksandar Kuzmanović, Saša Mrkić, Miodrag Redža Stoiljković, Zoran Milenković Zajko i Zaviša Pejić.

Skupštinu na čelu sa Nenadom Cvetkovićem čine još i Vladimir Đorđević, Vladislav Grozdanović, Predrag Stamenković, Vladimir Milenković, Slobodan Miletić, Saša Marković, Bratislav Rinčić, Slobodan Antić, Dragan Radosavljević, Srđan Mladenović, Aleksandar Živković, Saša Janković i Ljubiša Rajković.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com