Sport

Finale Kupa Srbije u Nišu: Ragbisti Radničkog igraju protiv Crvene zvezde

Ragbisti niškog Radničkog 26. maja igraju finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde u Nišu. Utakmica se igra od 17 sati na pomoćnom terenu FK Radnički sa vestačkom travom.
Niškim ragbistima potrebna je pomoć sa tribina jer nikada pre nisu igrali finale nekog važnog takmičenja, kažu iz redova ovog uspešnog kluba.
Uspešna sezona može da bude krunisana i velikom pobedom na domaćem terenu, ali priznaju biće teško protiv favorita iz Beograda. Od 8 utakmica ragbisti sa Čaira imaju 6 pobeda u ovom delu sezone.
“Igramo protiv Crvene zvezde , prvi put u istoriji kluba igramo finale nekog takmičenja i zbog toga se veoma odlučno spremamo za taj susret. Biće teško ali mi smo spremni i obevaćamo dobru igru na terenu”, rekao je trener Nišlija Lazar Živković.
Pre odigravanja ovoe utakmice, zakazan je uvodni meč ekipe Leskovca protiv Crvenog Kengura (Zvezdin B tim). Ovaj susret počinje u 15 sati na pomoćnom stadionu FK Radnički
Ova utakmica je odličan uvod za 1. jun kada igramo protiv ekipe Kadikoj Bikovi iz Turske u okviru Balkanske super lige. Ova utakmica se igra isto na pomoćnom terenu Radničkog”, dodaje na kraju Živković.
Finale Kupa Srbije Radnički – Crvene zvezde igra se u nedelju 26. maja od 17 sati na pomoćnom terenu FK Radnički. Ulaz je besplatan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com