KulturaZabava

Filma “Legende Čaira” imaće TV premijeru na KCN 1

Film niškog producenta Olivera Paunovića “Legende Čaira” biće premijerno prikazan na KCN1 u petak 24. novembra od 22 časova.

„Legende Čaira“, dokumentarni film producenta Olivera Paunovića i reditelja Vladimira Ristića, koji je na Festivalu spotskog filma na Zlatiboru dobio nagradu za najbolji dugometražni dokumentarni film i tako je selektovan i za prikazivanje na prestižnom festivalu u Milanu, imaće i svoju televizijsku premijera na KCN1.

Real sa Nišave ove godine slavi veliki jubilej, 100 godina od osnivanja. I upravo je to bio povod producentu Oliveru Paunoviću da u njegovoj „City produkciji“ snimi film „Legende Čaira“ o klubu od kojeg je Evropa strepela i saznala „Kude je taj Niš“, klub koji se voli, koji je u srcu Nišlija i klub koji je zlatnim slovima ispisivao svoju istoriju.

Film koji je ispričao pričau o prijateljstvu, o snovima, strahovima, radostima, plasirao se na najveći svetski festival sportskog filma koji se održava u Milanu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com