Društvo

Evo kako će izgledati kružni tok kod “Imidža”(VIDEO)

Iako je najavljeno da će uz radove na rekonstrukciji Dušanove ulice, biti urađen i kružni tok na raskrsnici kod “Imidža”, to se do sada nije dogodilo najverovatnije zbog loših vremenskih uslova, a najavljeni rok je 21. februar. 

Radovi na delu ulice Cara Dušana počeli su 18. novembra, a plan je bio da se u najkraćem roku od 90 dana, u potezu između ulica Vojvode Mišića i Nikole Pašića (kod Dušanovog bazara), promene ivičnjaci, trotoari, zameni kolovoz, a raskrnica kod “Imidža” dobije kružni tok.

Ulica cara Dušana puštena je za saobraćaj 27. decembra.

“Iako još nije urađena kompletna rekonstrukcija trotoara i izgradnja kružnog toka kod Imidža, ulica je puštena u saobraćaj kako bi se smanjile saobraćajne gužve, rekao je tada prilikom obilaska radova gradonačelnik Niša, Darko Bulatović.

Investitor radova je Grad Niš kroz program uređivanja zemljišta za 2016. godinu, a radove izvodi „PZP TRACE NIŠ“.

Milutin Gašević, direktor Preduzeća za puteve (PZP) kazao je da je ova firma do danas sve rokove ispoštovala.

“Kružni tok će imati radijus 12 metara, znači biće dve saobraćajne trake, jedna od 3, 5, druga 4 metra,“ kazao je  Niškim Vestima 18. novembra kada su počeli radovi na rekonstrukciji.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com