EkonomijaSport

EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati novi stadion Čair (Video)

Rekonstrukcija terena na stadionu Čair je u toku, uskoro se očekuje završetak radova, a Čair će dobiti potpuno novi travnati teren, sa podzemnim prskalicama za zalivanje i savremenim sistemom za drenažu i odvodnjavanje.

Krajem godine, prema najavama, kreće i rekonstrukcija zapadne tribine Čaira, kao i uređenje ostalih, nakon čega će Nišlije dobiti moderan stadion kakav zaslužuju.

Gradski većnik Branislav Kačar rekao je da se sa radovima neće krenuti pre decembra, ali što je najbitnije, projekat je gotov i  dobijena je dozvola za rušenje zapadne tripine.

“Država će odvojiti oko 17 miliona evra. Projekat je apsolutno gotov, a Ministarstvo svakog trenutka treba da nam odobri građevinsku dozvolu kako bismo što pre krenuli u rad”, rekao je Kačar za Niške Vesti.

Kako je Kačar najavio, pored potpuno nove zapadne tribine, Čair će dobiti i do kraja uređene ostale, a očekuje se i pokrivanje stadiona.

“Kada se pokrije stadion, najverovatnije će tu i ići i novi reflektori. Biće to jedan velelepan stadion, koji će, ne samo unutra biti lep, nego i sve oko stadiona, parkinzi, park, osvetljenje…”, zaključio je Kačar.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com