Lica Niša

Dva lica grada: Puno smeća, nemar ili nešto treće

Niško naselje Durlan ima dva lica, ono lepše koje svi želimo da zadržimo i nažalost ono ružnije koje nastaje kada se gradski problemi pojave.

Na slici je deo naselja koje se nalazi preko puta Osnove škole Čegar. Naša čitateljka poslala je redakciji sliku uz komentar da se smeće retko kada odnosi.

“Neredovno iznošenje smeća uz divne ljude koji vole da žive u haosu idealna su kombinacija. Nama korona ne može ništa”, napisala je u poruci našem portalu zabrinuta Nišlijka.

JKP Mediana redovno po programu obilazi lokacije u gradu gde prikuplja otpad, upravo ova lokacija prethodni put čišćena je u petak 31. jula u 16.30 sati, potvrđuje za Niške Vesti Dragoslav Pavlović, direktor ovog javnog niškog preduzeća uz komentar da se tu kamion zadržao skoro 15 minuta i dobro očistio upravo tu lokaciju.

“U nedelju kada je na programu opet bila ta lokacija, vozaču kamiona nije bilo dobro pa nije obavio odvoz smeća. Zato je danas u jutarnjim satima ovaj nered počišćen”, potvrdio je Pavlović.

Velki grad, puno smeća, nemar sugrađana – JKP Medina jedna.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com